TM Bureau v/Tom Myrdal varetager din daglige bogføring, momsindberetning og andre administrative opgaver. Bureauet har eksisteret siden 1990, hvor vi startede som en bogføringspartner til revisionsfirmaet Arthur Andersen & Co.

I en lang årrække har TM Bureau ikke opsøgt nye kunder, men udelukkende betjent eksisterende kunder. I 2016 har TM Bureau fået en mere vækstorienteret strategi, og har blandt andet indgået et nyt partnersamarbejde.

Mange års erfaring og alsidige referencer

Vores vigtigste kompetence er de mange års erfaring med bogføring og administration ved mindre virksomheder. Hertil kommer vores medarbejderes brede erfaring gennem tidligere ansættelser i revisionsbranchen, lederstillinger og større økonomiafdelinger mv.

TM Bureau har sammensat et bredt koncept, som løser opgaver indenfor bilagsregistrering, regnskab, økonomisk styring, medarbejdere, forretningsgangsoptimering og IT-administration.

Vi har bla. løst bogføringsopgaver indenfor:

  • Smykkefabrikationer
  • Renovation
  • Brugskunst
  • Transport
  • Konsulentvirksomheder
  • Industriel automation
  • IT-virksomheder

Med vores alsidige referencer er vi godt klædt på at til at varetage bogføringsopgaver fra alle typer brancher og virksomheder.

Gode grunde til at vælge et bureau

Som erhvervsdrivende er man underlagt bogføringslovens bestemmelser. Det betyder, at bogføring godt kan være lidt mere kompliceret end som så, hvis man gerne vil gøre tingene rigtigt første gang. Der er nemlig ting, som selv de smarteste digitale programmer ikke kan hjælpe dig med at afgøre.

Samtidig er bogføring en, ofte overraskende, tidskrævende opgave, som tager tiden væk de øvrige forretningsområder i virksomheden. Er virksomheden ikke stor nok til at have en fuldtidsmedarbejder beskæftiget med bogføring, kan opgaven hurtigt tage uhensigtsmæssigt meget tid fra en andens kalender.

Ved at overlade opgaven til et bureau sparer man nogle udgifter til en fastansat medarbejder, som jo ikke blot dækker timelønnen, eller man frigives noget af en andens tid, som så kan blive brugt på forretningsudvikling, salg eller pleje. Det er værdifuld tid.

Desuden kan man hvile trygt med viden om, at opgaven bliver løst professionelt, i overensstemmelse med den gældende lovgivning samt til tilfredshed for den revisor, der ved årsregnskabets afslutning skal revidere regnskabet. Der er altså både penge sparet og tid frigivet, når man vælger at bruge et eksternt bureau.

Har du brug for hjælp til bogføring?

Udfyld formularen herunder, så kontakter jeg dig.